Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 

Balıkesir EMITT Fuarının İlgi Odağı Oldu - Altıeylül Gazetesi
   
 Balıkesir EMITT Fuarının İlgi Odağı Oldu

Balıkesir EMITT Fuarının İlgi Odağı Oldu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 31.1.2019 - 18:46:10 


Dünyanın ve Türkiye'nin önemli fuarlarından Doğu Akdeniz ve Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 23'üncü kez düzenlenerek İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.


Balıkesir Valiliği ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın (GMKA) işbirliği ile yürütülen faaliyetler ile Balıkesir standı yapılan etkinlikler ve tanıtımlarla fuarda büyük ilgi görüyor.

Kültür ve Turizm Bakanını Mehmet Nuri Ersoy'un da katılım sağladığı ve açılışta konuşma yaptığı fuarda, Türkiye'nin dört bir yanından ve dünyadan turizmciler bir araya geldi. Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında gösterilen EMITT'te Balıkesir standında Balıkesir'in tarihi, kültürü ve yöresel zenginlikleri başarılı bir şekilde tanıtılırken ayrıca stantta birçok etkinlik ve organizasyon da gerçekleşiyor.

Sektör temsilcileri, seyahat acenteleri ve tur operatörleri başta olmak üzere bütün konuklara Kazdağları, Ege'nin masmavi suları, termal kaynakları, mavi bayraklı plajları, tarihi, dünyaca ünlü zeytin ve zeytinyağlarına kadar bölgesel zenginlikler anlatılıyor. İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve GMKA'nın koordinasyonluğunda hazırlanan Balıkesir standında, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Sındırgı Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi, GMKA, ÇARO, Balıkesir'de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ile turizm acentaları, tur operatörleri yer alıyor. Profesyonel turizm ziyaretçilerinin ve yerli yabancı satınalma heyetlerinin ilgi gösterdiği fuarda Balıkesirli oteller ve seyahat acentaları iş görüşmeleri gerçekleştiriyor.

Birçok ulusal ve yerel TV kanallarının da rağbet gösterdiği Balıkesir standında yöresel halk oyunları sergilenirken diğer yandan Balıkesir'e özgü lezzetlerin tadımlık sunumları yapılıyor.Dünya turizm sektörü liderlerinin Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda bir araya geldiği EMITT, 3 Şubat Pazar gününe kadar sürecek. Ulusal ve uluslararası birçok ülke etkinliklerinin de gerçekleştirileceği fuarda; paneller, oturumlar ve görüşmeler de gerçekleştirilecek. 106 ülkeden 600 davetli tur operatörü ile kurum ve kuruluşların katılım sağladığı fuara 60.000 kişiden fazla ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Balıkesir'in, Marmara ve Ege de uzanan kıyıları, sahip olduğu jeotermal kaynakları, biyolojik çeşitliliği ve tarihsel atmosferi bir arada yaşatan güçlü bir turizm profili çizdiğini belirten Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Abdullah Güç, Balıkesir'in kıyı turizminden termal turizme, kültür turizminden doğa turizmine çok çeşitli turizm faaliyetlerine ev sahipliği yaptığını belirtti ve herkesi 5. Hol C-520 nolu Balıkesir standına davet etti.


 Editör : Gözde TOPAL

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Gözde TOPAL

 Kategori  HABER

542 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Köşe Yazıları

MURAT TOPAL

MURAT TOPAL ¬
Yazı Eklenmemiş

Gözde TOPAL

Gözde TOPAL ¬
Hayat gelip geçerken
 
Henüz Yorum Yapılmamış.
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Bu Ay içinde Haber Eklenmedi.
 
 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 3
 Bugün : 517
 Dün : 528
 Toplam : 412054
 Ip No : 18.118.9.146
     

 
 Son Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Popüler Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



PageRank Checker






son dakika | HABER | SPOR | DÜNYA | EKONOMİ | MAGAZİN | KÜLTÜR - SANAT - SİNEMA | RÖPORTAJ | TEKNOLOJİ | FOTOĞRAF GALERİSİ | ÖNEMLİ TELEFONLAR | TARİHTE BUGÜN | LEZZET DURAĞI | İLAN - DUYURU - UYARI | REKLAM | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2004- Altıeylül Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.