Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 

Atlı Okçular Vali Yazıcı'yı Ziyaret Etti - Altıeylül Gazetesi
   
 Atlı Okçular Vali Yazıcı'yı Ziyaret Etti

Atlı Okçular Vali Yazıcı'yı Ziyaret Etti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 6.12.2018 - 15:16:33 


Balıkesir Akıncıları Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret ettiler.


Balıkesir Akıncıları Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret ettiler.

Kendilerini kabul ettikleri için Vali Ersin Yazıcı'ya teşekkür eden Balıkesir Akıncıları Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Kulübü Başkanı Mustafa Enis Yurdakök, "Kentimizle ilgili birçok etkinlik ve projede yer alıyoruz ve almaya devam edeceğiz. Amacımız ata sporumuzu yurtiçi ve yurtdışında ecdadımıza yakışır bir şekilde temsil etmek, Balıkesir'imizin adını bu platformlarda en iyi şekilde duyurmaktır. Kulübümüz bünyesindeki tecrübeli sporcularımız, yeni katılan kemankeşlere tecrübelerini aktarıyorlar, kurslarımız devam ediyor. Her türlü desteğini bizden esirgemeyen Valimiz Ersin Yazıcı'ya teşekkür ederiz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yazıcı ise, Balıkesir Akıncıları Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Kulübü Başkanı Yurdakök'ten kulüp ve etkinlikleri hakkında bilgi aldı. Atıcılık ve binicilik gibi sporların geleneksel ata sporu olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, gençlerin bu tür sporlara yönlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Geleneksel sporların geliştirilmesi gerektiğini aktaran Vali Yazıcı, "Tarihiyle ve kültürüyle övünen bir ilin bu konuda da üzerine düşen vazifeler olduğunun farkında olarak, kulübümüzün yetkilileri büyük bir özveri göstererek, burada bu faaliyeti büyük bir fedakarlıkla yerine getirmeye çalışıyorlar. Kendilerine değerlerimize önem verdikleri için çok teşekkür diyorum" dedi.

Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir Akıncıları Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Kulübü sporcularına yarışmalarda göstermiş oldukları başarılardan dolayı kutladı, Ata sporu olan okçuluk ve at binmeyi toplumumuzda yaşatmalarının gurur verici olduğunu dile getirerek gelecek müsabakalarda başarılarının devamını diledi. Vali Ersin Yazıcı, atalarımızın Türk okçuluğunu dünyaya tanıttıklarını belirterek, bu alanda nam saldığını söyledi.

Ziyaretin ardından kulüp sporcuları Vali Yazıcı'ya üzerinde adının yazılı olduğu çerçeve içerisinde bir ok hediye takdim ettiler.


 Editör : Gözde TOPAL

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Gözde TOPAL

 Kategori  son dakika

373 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Köşe Yazıları

MURAT TOPAL

MURAT TOPAL ¬
Yazı Eklenmemiş

Gözde TOPAL

Gözde TOPAL ¬
Hayat gelip geçerken
 
Henüz Yorum Yapılmamış.
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Bu Ay içinde Haber Eklenmedi.
 
 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 2
 Bugün : 119
 Dün : 151
 Toplam : 409081
 Ip No : 3.144.252.140
     

 
 Son Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Popüler Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



PageRank Checker






son dakika | HABER | SPOR | DÜNYA | EKONOMİ | MAGAZİN | KÜLTÜR - SANAT - SİNEMA | RÖPORTAJ | TEKNOLOJİ | FOTOĞRAF GALERİSİ | ÖNEMLİ TELEFONLAR | TARİHTE BUGÜN | LEZZET DURAĞI | İLAN - DUYURU - UYARI | REKLAM | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2004- Altıeylül Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.